top of page
Creatief ontwerp

What about.... more sparkles?

Vleugels van je werk .jpg

SHE sparkles

 

 

 

 


SHE’s a social butterfly. De vlinder die alle ballen in de lucht wil houden en zichzelf ook wil blijven ontwikkelen. Omdat wij geloven dat groei en ontwikkeling zorgen voor Sparkles en geluk, organiseren wij door het jaar heen bijzondere SHE &… avonden (of ochtenden!). Steeds één of twee avonden/ochtenden rond een mooi thema. Thema’s die dagelijks spelen. Onderwerpen die je even laten stilstaan bij wie je bent, wat jouw gedrag bepaalt, hoe je je voelt als mama, als vrouw. Ook deze avonden/ochtenden zijn praktisch, waardevol en gezellig. ME-time als investering voor jouw groei. Blijven groeien, leren, je vleugels uitslaan, aan de slag met de beste versie van jezelf. 

NIEUW GEPLAND 2020- 2021- SHE & FAMILY
In twee avonden laten we je door een systemische bril kijken. We gaan liefdevol kijken naar de invloed van ons FAMILIESYSTEEM op de verschillende rollen die we als vrouw, als mama, als dochter ervaren. Wat de invloed is op onze dagelijkse keuzes. Wat zegt jouw plek in je gezin over jou? En hoe merk je dit in je relatie? Hoe komt het dat sommige overtuigingen zo hardnekkig zijn?

Op een toegankelijke manier halen we complexe materie over een familiesysteem dichterbij, met een positieve twist. Zodat er meer begrip kan ontstaan. Zodat je met liefde naar je wortels kan kijken, zonder dat je jezelf verliest. Zodat  jouw wortels jou vleugels geven!

Data in Empel bij Find Your Sparkle: donderdagavond 5 november & 19 november 2020. VOL!
Data in Lent bij The Coach Company: vrijdagavond 15 & 29 januari 2021. VOL!


Tijd: 19.30 uur - 22.00 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur).
Kosten: € 125,- (incl. btw) voor de twee avonden.

Ga JIJ voor groei en geluk en wil je je (blijven) ontwikkelen?  Door het jaar heen organiseren wij SHE&....avonden.
Laat het me weten waar je interesse ligt en dan houd ik je op de hoogte van de planning. Meer informatie nodig? Bel of app me gerust.

WE sparkle - WE celebrate

Het allerleukste coachduo van Nederland is VIJF jaar SAMEN!
Al 5 jaar verspreiden wij, mijn Sparkle partner in crime Katja van Find Your Sparkle en ik, sparkles door het hele land met onze praktische en waardevolle trainingen, onze huiskamersessies en te gekke
business coachprogramma's.

 

Al 5 jaar maken we complexe materie toegankelijk voor iedereen die de beste versie van zichzelf, zijn of haar team, relatie of gezin wil ontdekken! Wij werken hard, groeien graag en ontwikkelen constant maar niet zonder op de juiste momenten stil te staan. Stil te staan bij onze eigen ontwikkeling & groei, bij onze eigen lessen, en bij onze successen. EN juist in deze gekke tijd stonden wij stil deze mijlpaal. Met exclusieve We celebrate sessies.

 

Sparkle sessie 1: Feed YOURSELF back
In deze Sparkle sessie gaan we vanuit flow schrijven voor de mooiste inzichten.

Met een toffe oefening komen we daar waar je waarschijnlijk nog nooit eerder bent geweest En geef je jezelf de mooiste feedback terug als voeding voor groei, geluk, ontspanning en lichtheid. Onder genot van wat lekkers, goede koffie of thee en leuke mensen is de sessie echt ME time.

 

Sparkle sessie 2 - SPEAK in the name of LOVE
In deze sessie gaan we inzoomen op taal. Voor de ME gaan we kijken en luisteren naar jouw taal en welke gegevens je daaruit kan halen. Dit belooft hilarisch confronterend en leerzaam. Je gaat naar huis met een verdiepende en leuke kijk op taal. Voor de WE gaan we ontdekken welke liefdestalen er zijn en kijken we of je jouw liefdestaal herkent en die van je partner.

Het waren geslaagde sessies. Vind je dit interessant en wil je hier meer van weten? Mail of app mij gerust. In het nieuwe jaar, 2021, plannen we vast weer sparkle sessies.

Bedankt Sparkle.JPG
Deze foto is gemaakt na onze allereerste 'How to be a Sparkle mama' training,
5 jaar geleden dus!
bottom of page