top of page
Wolken in de hemel

De eerste stap zet je zelf

Van dromen naar doen!

Op weg naar de beste versie van JOU

It starts with me!


We investeren massaal in kleding, beautyproducten, gezonde voeding, maar wat investeer jij in jezelf, jouw eigen ik, in jouw persoonlijke doelen en geluk?

Hoe jij je voelt, bepaalt hoe je kunt presteren op je werk, hoe je kunt genieten en zijn in je gezin en hoe je kunt vlammen in je relatie. It starts with ME.

 

Dus hoppa zet jezelf op 1. Vind jezelf belangrijk genoeg om balans te mogen vinden. Vind jezelf belangrijk genoeg om dat werk te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Vind jezelf belangrijk genoeg om een fijne liefdevolle relatie te hebben. Vind jezelf belangrijk genoeg om rust, ontspanning en plezier te ontdekken.

Vind jezelf belangrijk genoeg om doelen te stellen en te werken aan dat waar je van droomt.

Onvrede, verdriet, onrust, angst, een vol hoofd, jezelf onderaan het lijstje hebben, een laag zelfbeeld, weinig energie, staan je geluk in de weg. Soms loop je vast, kun je geen keuzes maken en speelt stress je parten. Soms heb je het gevoel dat je niet alles uit je leven haalt, heb je veel conflicten, loopt je hoofd over. In dit soort situaties helpt een coach je verder.

Een coach luistert, motiveert, inspireert en geeft je inzicht & praktische handvatten om het echt te gaan doen.  Met de juiste vragen in de juiste setting kan ik jou uitdagen en helpen om daar te komen waar jij wil.

Sinds 2014 werk ik met veel plezier &  succes als coach.
Maar ik heb dit werk niet altijd gedaan en heb zeker niet altijd werkgeluk ervaren met alle lichamelijke klachten van dien...wil je meer weten over hoe ik in het coachvak terecht ben gekomen? Wat mijn balans is tussen mijn bedrijf en mijn gezin met leuke man en 4 veels te snel groeiende koters? Lees er alles over bij About me. 

Good Mood.jpg
Ik ben niet altijd in een 'good mood' geweest in mijn werk, relatie en leven. Door coaching, trainingen, zelfontwikkeling weet ik nu wat ik nodig heb om goed voor mezelf te zorgen, mijn doelen te behalen, oftewel de beste versie van mezelf te zijn!
 
Meer weten over mij, hoe ik in het coachvak terecht ben gekomen,mijn werkervaring? Lees er alles over ABOUT ME
About

coaching for you...

Persoonlijke coaching

Coachprogramma 
'Flying Businessclass'

Coachprogramma
'Back in business'

Powerboost - werken aan de  versie van jou die jij wenst!

Persoonlijke coachsessie om jouw dromen en doelen te formuleren.

Om dat volle hoofd aan te pakken. Om een ander effect te krijgen in je communicatie. Om beter te leren ontspannen. Om te schitteren in je werk. Om te bouwen aan je zelfvertrouwen.

 

Een coachsessie vindt plaats in de fijne coachkamer in Lent bij The Coach Company. Onder genot van een lekkere cappuccino of kopje thee gaan we aan de slag.

Een coachtraject bestaat vaak uit 3 coachsessies met twee weken ertussen. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur. En dan ga je er lekker mee aan de slag! Om te gaan doen, te ontdekken, te voelen, af te tikken, om stappen te maken, geluk te voelen en dromen te realiseren. Denk je nou dat klinkt me toch erg aangenaam in de oren? Neem vrijblijvend contact op met mij en dan maken we kennis en brengen we jouw coachvraag in kaart! Dus go go go.....

Hoogvliegen op je werk & thuis

Wil jij hoog vliegen zowel in je werk als thuis? Hét coachprogramma voor professionals die hun vleugels willen uitslaan en willen hoogvliegen. Die willen gáán in hun loopbaan. Die nu echt voor zichzelf willen starten. Of die echt stappen willen maken in hun job. 

 

Een coachtraject én coachopleiding ineen, waarin we opleiden tot bevlogen coachende professionals. Een programma dat we, Katja en ik, op maat maken, afgestemd op de coachvraag van jou en jouw leidinggevende. Waarin je gaat ontdekken wat jij nodig hebt voor deze groei. Om je kwaliteiten optimaal te benutten en te verrijken met coachskills -en tools. Wij geloven namelijk dat hoe beter jij jezelf kent - weet wat je allemaal in huis hebt, weet wat jouw ideale vliegomstandigheden zijn, begrijpt waar je gedrag vandaan komt, weet hoe je kunt bijsturen - hoe meer geluk, plezier, balans en succes je gaat ervaren. Zowel zakelijk als privé. Wij geloven namelijk óók dat werk en privé niet los van elkaar gezien kunnen worden. Sterker nog, ze versterken elkaar. Wil je ook hoog vliegen? Wil je ook mooie inzichten over jezelf? Wil je balans en succes in je werk & privé? Neem dan gerust contact met mij op voor onze FLYer.

Van (bijna) gevloerd naar terug naar de werkvloer.

Je voelt je vaak moe en uitgeblust.
Je voelt je onzeker en vindt het lastig om keuzes te maken. Je wordt sneller boos of voelt je regelmatig verdrietig. Je bent steeds vaker ontevreden over je resultaten op het werk. Het lukt je maar niet om zichtbaar te worden.
Je vindt jezelf niet goed genoeg in je rol als werknemer, als ouder of als partner. Je twijfelt soms of je wel geschikt bent voor deze baan. Je kan minder genieten van je gezin of op het werk. Zomaar enkele gevolgen van energie die de verkeerde kant op gaan.

Wij ontmoeten in onze coach- en trainingspraktijk veel mensen die niet datgene doen wat hun energie geeft,, die denken ‘ik moet nu toch ontspannen’, maar daar eerder juist meer spanning door ervaren. Die denken dat minder werken de enige oplossing is. Die veel lichamelijke klachten ervaren. Sommigen voelen zich op het randje van een burn-out. Anderen zijn er al net overheen gevallen.

In ons ‘Back in business’ coachprogramma kijken wij met je mee waar JIJ energie te behalen hebt, wat bij JOU past, wat JOUW kwaliteiten zijn, wat JIJ nodig hebt om in een flow te komen en hoe JIJ dit kunt toepassen in je dagelijkse leven. Een powerboost coachprogramma dat werkt!

Contact

Aan het woord....

17885939299523660.jpg

Deelnemers persoonlijke coaching

“Dankzij de coaching bij Aukje kan ik nu veel beter voor mezelf zorgen, keuzes maken en ben ik veel meer ontspannen.”

“Een leeg hoofd, meer focus, meer succes en meer energie, wat een goede stap om in coaching te gaan bij Aukje.”

“Na de coaching bij Aukje ben ik een compleet ander mens: ik kan nu keuzes maken, nee zeggen en heb veel meer rust. Wat dat weer oplevert? Een gezonde versie van mezelf: ik heb nu ander contact met mijn omgeving en bereik mijn doelen zonder dat ik mezelf verlies.”

“Vaak weet je het allemaal wel, maar hoe kom je in het doen? Aukje heeft mij een liefdevolle schop onder mijn kont gegeven met haar humor, doortastendheid, kennis van zaken en praktische inslag.”


Wij zijn in 2020 gestart met ons exclusieve coachprogramma 'Flying businessclass'. Een half jaar traject waarin je jezelf echt leert kennen en inzichtelijk krijgt wat jij nodig hebt om hoog te vliegen. De teller hiervan staat op ruim 30 hoogvliegers die dit programma bij ons hebben gevolgd. In 2022 zijn we met een kort coachprogramma gekomen dat inslaat als een bliksem 'Back in business' met 3 exclusieve coachsessies de inzichten op het gebied van energiemanagement, doen wat bij jou past en praktische handvatten geeft om snel en effectief terug te gaan naar de werkvloer, dat noemen wij back in business. En voor de bevlogen professioneel die nog verder wil groeien hebben wij het 'Next Level' programma gemaakt. 
Vleugels van je werk .jpg

Deelnemers coachtraject
'Flying businessclass'

“Wauw wat was het leuk, wat was het leerzaam, uitdagend, gezellig en verhelderend."

 

"Ik durf nu te vertrouwen op mezelf, op de weg die ik zelf kies en weet hoe ik kan bijsturen als ik toch een andere kant uit wil."

 

"Aukje, dank je wel voor je concrete voorbeelden, enthousiasme, lekkere koffie en jouw fijne doortastende manier van spiegelen."

 

"Bedankt voor deze geweldige vlucht. Ik heb genoten!"

 

'Jullie zijn een top team, helemaal in balans. Zo prettig voor mij als deelnemer, leerling, hoogvlieger."

Sparkle en Bliksem.jpg

Deelnemers coachprogramma
'Back in business'

Ze was uitgevallen en in plaats van een traject van maar liefst 18 sessies bij een psycholoog, waar ze via de bedrijfsarts naar toe gestuurd was, volgde ze bij ons een powerboost traject van 3 exclusieve en waardevolle sessies.

 

Deze sessies waren genoeg om weer volledig ‘back in business’ te zijn en binnen no time op haar oorspronkelijke aantal uren te zitten. Ze kreeg regie terug, weet beter haar werkweek in te delen, ze weet nu waar haar kracht ligt en wat ze nodig heeft en kan doen om de emmer niet nog een keer te laten overstromen. En is nog steeds happy&healthy back in business.

Hij werd door HR naar ons gestuurd omdat hij veel stress had. Ook vond hij alles steeds minder leuk. Dit was merkbaar op de werkvloer. Door met hem aan zijn energiemanagement te werken en anders naar zijn rol, taken en houding te kijken is hij nu een meer ontspannen versie van zichzelf. Ook op de werkvloer.

bottom of page