Wolken in de hemel

De eerste stap zet je zelf

Van dromen naar doen!

Op weg naar de beste versie van JOU

It starts with me!


We investeren massaal in kleding, beautyproducten, gezonde voeding, maar wat investeer jij in jezelf, jouw eigen ik, in jouw persoonlijke doelen en geluk?

Hoe jij je voelt, bepaalt hoe je kunt presteren op je werk, hoe je kunt genieten en zijn in je gezin en hoe je kunt vlammen in je relatie. It starts with ME.

 

Dus hoppa zet jezelf op 1. Vind jezelf belangrijk genoeg om balans te mogen vinden. Vind jezelf belangrijk genoeg om dat werk te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Vind jezelf belangrijk genoeg om een fijne liefdevolle relatie te hebben. Vind jezelf belangrijk genoeg om rust, ontspanning en plezier te ontdekken.

Vind jezelf belangrijk genoeg om doelen te stellen en te werken aan dat waar je van droomt.

Onvrede, verdriet, onrust, angst, een vol hoofd, jezelf onderaan het lijstje hebben, een laag zelfbeeld, weinig energie, staan je geluk in de weg. Soms loop je vast, kun je geen keuzes maken en speelt stress je parten. Soms heb je het gevoel dat je niet alles uit je leven haalt, heb je veel conflicten, loopt je hoofd over. In dit soort situaties helpt een coach je verder.

Een coach luistert, motiveert, inspireert en geeft je inzicht & praktische handvatten om het echt te gaan doen.  Met de juiste vragen in de juiste setting kan The Coach Company jou spiegelen, uitdagen en helpen om daar te komen waar jij wil.

Sinds 2014 werk ik met veel plezier en succes als coach. Maar ik heb dit werk niet altijd gedaan, wil je meer weten over hoe ik in het coachvak terecht ben gekomen? Wat mijn balans is tussen mijn bedrijf en mijn gezin met man en vier koters? Lees er alles over bij About me. 

Good Mood.jpg
Ik ben niet altijd in een 'good mood' geweest in mijn werk, relatie en leven. Door coaching, trainingen, zelfontwikkeling weet ik nu wat ik nodig heb om goed voor mezelf te zorgen, mijn doelen te behalen, oftewel de beste versie van mezelf te zijn!
 
Meer weten over mij, hoe ik in het coachvak terecht ben gekomen,mijn werkervaring? Lees er alles over ABOUT ME
 

coaching for you...

Persoonlijke coaching

Powerboost - werken aan de beste versie van jou

Persoonlijke coachsessie om jouw dromen en doelen te formuleren.

Om dat volle hoofd aan te pakken. Om een ander effect te krijgen in je communicatie. Om beter te leren ontspannen. Om te schitteren in je werk. Om te bouwen aan je zelfvertrouwen.

 

Een coachsessie vindt plaats in de fijne coachkamer in Lent bij The Coach Company. Onder genot van een lekkere cappuccino of kopje thee gaan we aan de slag.

Een coachtraject bestaat vaak uit 3 coachsessies met twee weken ertussen. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur. En dan ga je er lekker mee aan de slag! Om te gaan doen, te ontdekken, te voelen, af te tikken, om stappen te maken, geluk te voelen en dromen te realiseren. Denk je nou dat klinkt me toch erg aangenaam in de oren? Neem vrijblijvend contact op met mij en dan maken we kennis en brengen we jouw coachvraag in kaart! Dus go go go.....

Coachtraject 'Flying Business Class'

Hoogvliegen op je werk & thuis

Wil jij hoog vliegen zowel in je werk als thuis? Hét coachprogramma voor professionals die hun vleugels willen uitslaan en willen hoogvliegen. Die willen gáán in hun loopbaan. Die nu echt voor zichzelf willen starten. Of die echt stappen willen maken in hun job. 

 

Een coachtraject én coachopleiding ineen, waarin we opleiden tot bevlogen coachende professionals. Een programma dat we, Katja en ik, op maat maken, afgestemd op de coachvraag van jou en jouw leidinggevende. Waarin je gaat ontdekken wat jij nodig hebt voor deze groei. Om je kwaliteiten optimaal te benutten en te verrijken met coachskills -en tools. Wij geloven namelijk dat hoe beter jij jezelf kent - weet wat je allemaal in huis hebt, weet wat jouw ideale vliegomstandigheden zijn, begrijpt waar je gedrag vandaan komt, weet hoe je kunt bijsturen - hoe meer geluk, plezier, balans en succes je gaat ervaren. Zowel zakelijk als privé. Wij geloven namelijk óók dat werk en privé niet los van elkaar gezien kunnen worden. Sterker nog, ze versterken elkaar. Wil je ook hoog vliegen? Wil je ook mooie inzichten over jezelf? Wil je balans en succes in je werk & privé? Neem dan gerust contact met mij op voor onze FLYer.

Huiskamersessies 'How to be a Sparkle mama?'

Voor de beste versie van jou als mama

Ken je die momenten dat je van hot naar her rent? Sta je zelf vaak onderaan je lijstje? Vind je het moeilijk om in het hier en nu te zijn? Loopt je hoofd regelmatig over? Wil je meer energie? Heb je het gevoel dat je niet de beste versie van jezelf bent? Of misschien geef je je leven nu al wel een 8 als gelukscijfer, maar droom je erover hoe het zou zijn als dit een 9 of 10 zou zijn?

Wij kennen het! Katja en ik zijn allebei drukke mama’s. Naast het zorgen voor ons gezin, willen we ook onszelf niet verliezen, willen we tijd met vriendinnen en familie, willen we een leuke vrouw zijn. En runnen we ons eigen drukke coachbedrijf!


Wij hebben geleerd hoe je dromen waar kan maken, hoe je weet wat JIJ belangrijk vindt in je rol als mama, vrouw, vriendin, dochter, collega, partner. Wij hebben geleerd hoe je moet leven in het moment en wat dat oplevert. We hebben gezien waar ons gedrag vandaan komt en hoe je dit aan kan passen.

En wij leren dit JOU graag! ‘HOW TO BE A SPARKLE MAMA?’ is ons allereerste programma. We laten je ervaren dat kleine veranderingen een sparkle effect hebben. Het effect van anders kijken naar jezelf. Wij nemen je mee en helpen je dit structureel in te zetten, zodat je meer geluk, rust en liefde als mama, als vrouw kan ervaren. Zodat je een SPARKLE MAMA kan zijn.

 

Aan het woord....

17885939299523660.jpg

Deelnemers persoonlijke coaching

“Dankzij de coaching bij Aukje kan ik nu veel beter voor mezelf zorgen, keuzes maken en ben ik veel meer ontspannen.”

“Een leeg hoofd, meer focus, meer succes en meer energie, wat een goede stap om in coaching te gaan bij Aukje.”

“Na de coaching bij Aukje ben ik een compleet ander mens: ik kan nu keuzes maken, nee zeggen en heb veel meer rust. Wat dat weer oplevert? Een gezonde versie van mezelf: ik heb nu ander contact met mijn omgeving en bereik mijn doelen zonder dat ik mezelf verlies.”

“Vaak weet je het allemaal wel, maar hoe kom je in het doen? Aukje heeft mij een liefdevolle schop onder mijn kont gegeven met haar humor, doortastendheid, kennis van zaken en praktische inslag.”

Nederland is al ruim 150 Sparkle mama's rijker dankzij onze 'How to be a Sparkle mama?' training die wij sinds 2015 geven en nu doorgeven.
Wij zijn in 2020 gestart met ons exclusieve coachprogramma 'Flying businessclass'. Een half jaar traject waarin je jezelf echt leert kennen en inzichtelijk krijgt wat jij nodig hebt om hoog te vliegen. De teller hiervan staat op 27 hoogvliegers die dit programma bij ons hebben gevolgd. In 2022 zijn we met een kort coachprogramma gekomen dat inslaat als een bliksem 'Back in business' met 3 exclusieve coachsessies de inzichten op het gebied van energiemanagement, doen wat bij jou past en praktische handvatten geeft om snel en effectief terug te gaan naar de werkvloer, dat noemen wij back in business. 
Vleugels van je werk .jpg

Deelnemers coachtraject 'Flying businessclass'

“Wauw wat was het leuk, wat was het leerzaam, uitdagend, gezellig en verhelderend."

 

"Ik durf nu te vertrouwen op mezelf, op de weg die ik zelf kies en weet hoe ik kan bijsturen als ik toch een andere kant uit wil."

 

"Aukje, dank je wel voor je concrete voorbeelden, enthousiasme, lekkere koffie en jouw fijne doortastende manier van spiegelen."

 

"Bedankt voor deze geweldige vlucht. Ik heb genoten!"

 

'Jullie zijn een top team, helemaal in balans. Zo prettig voor mij als deelnemer, leerling, hoogvlieger."

Bring sparkle on.jpg

Deelnemers huiskamersessies

'How to be a Sparkle mama?'

"Jullie hebben een fijne manier van coachen.De gezellige huiskamersfeer zorgt ervoor dat je echt stappen durft te zetten."

 

"De avonden brachten rust in de chaos."

 

"Wat heerlijk, zo open, zo waar! Nu kom ik toe aan mezelf!"

 

"Echt een cadeau voor mijzelf, met de training mezelf tijd gegeven om even stil te staan bij wat ik wil."