Wolken in de hemel

De eerste stap zet je zelf

Van dromen naar doen!

Op weg naar de beste versie van JOU @ home

Home is where

the        is

Wil je meer rust, plezier en geluk thuis in je gezin of in je relatie? 

Wil je minder het gevoel hebben dat je geleefd wordt? 

Wil je meer begrip voor je partner of kind?

Wil je genieten van jouw rol als ouder?

Wil je investeren in jullie relatie?

Maak je je zorgen om je kind? 

Wil je jullie communicatie verbeteren?

 

The Coach Company helpt je op de weg naar de beste versie van jullie gezin, je relatie, je kind.

 

We zijn druk, we worden geleefd, we geven tijd en aandacht aan de ander, de wereld om ons heen en spullen. Maar wat investeer je in jouw fundament? Jullie liefde, de kinderen, het gezin? 


Coaching is een toegankelijke manier om aan de slag te gaan met dat wat jij/ jullie anders willen voor je kind, je gezin of je relatie. De coaching kenmerkt zich door praktische insteek, veel herkenning en behapbare acties met een geweldig effect.

De combinatie van mijn opleiding & achtergrond in de communicatie, mijn rol als moeder van vier kinderen, mijn (kinder)coachopleiding, het doorleven van een scheiding na 18 jaar, het vinden van een grote liefde, het begeleiden van vier totaal verschillende kids, maakt dat de coaching bij mij down to earth, liefdevol, praktisch en op maat is. 

Gun jezelf rust, plezier, focus, aandacht en liefde thuis in je rol als ouder, voor je kind, in je rol als partner en voel je thuis bij jezelf en je gezin. Heb je vragen over hoe de coaching eruit ziet ? Neem gerust contact op met mij. 

abnormaal.jpg

Doe maar lekker gek, de rest doet al normaal. Dit zijn drie van mijn vier te gekke exemplaren. Met ons zessen wonen we in ons leuke huis in Lent. 

 

Wil je meer weten over mijn gezin, hoe mijn balans tussen werk & privé eruit ziet?  lees er alles over ABOUT ME

 

Happy at home...

Huiskamersessie ‘How to be a Sparkle mama?’– voor de beste versie van JOU als moeder

Meer geluk, liefde en plezier ervaren in je rol als moeder en vrouw?

Ken je die momenten dat je van hot naar her rent? Sta je zelf vaak onderaan je lijstje? Vind je het moeilijk om in het hier en nu te zijn? Loopt je hoofd regelmatig over? Wil je meer energie? Heb je het gevoel dat je niet de beste versie van jezelf bent? Of misschien geef je je leven nu al wel een 8 als gelukscijfer, maar droom je erover hoe het zou zijn als dit een 9 of 10 zou zijn?

Wij kennen het! Katja en ik zijn allebei drukke mama’s. Naast het zorgen voor ons gezin, willen we ook onszelf niet verliezen, willen we tijd met vriendinnen en familie, willen we een leuke vrouw zijn. En runnen we ons eigen drukke coachbedrijf!


Wij hebben geleerd hoe je dromen waar kan maken, hoe je weet wat JIJ belangrijk vindt in je rol als mama, vrouw, vriendin, dochter, collega, partner. Wij hebben geleerd hoe je moet leven in het moment en wat dat oplevert. We hebben gezien waar ons gedrag vandaan komt en hoe je dit aan kan passen.

En wij leren dit JOU graag! ‘HOW TO BE A SPARKLE MAMA?’ is ons allereerste programma. We laten je ervaren dat kleine veranderingen een sparkle effect hebben. Het effect van anders kijken naar jezelf. Wij nemen je mee en helpen je dit structureel in te zetten, zodat je meer geluk, rust en liefde als mama, als vrouw kan ervaren. Zodat je een SPARKLE MAMA kan zijn.

Love boost – coaching voor de beste versie van JULLIE

Neem jij de liefde voor lief?

Als we eenmaal in een relatie of huwelijk zitten, lijken we vaak deze voor lief te nemen. We investeren soms weinig tijd voor het maken van echt contact, voor een goed gesprek over hoe het eigenlijk met jullie gaan. Er worden weinig afspraken gemaakt voor WE time en gezamenlijke stippen op de horizon. Met de komst van kinderen en daarmee de komst van slaapgebrek en wallen tot je enkels, oneindige boodschappenlijsten, work goals, sociale contacten in stand houden, sporten om dat lijf een beetje in shape te houden, zakt tijd, aandacht en verbinding soms naar de achtergrond. Maar is dat wat jullie willen?  Alles wat aandacht krijgt groeit, dus hoppa Let Love Rule.

 

The Coach Company biedt relatiecoaching aan voor de beste versie van jullie relatie waar we in een fijne setting stil staan bij dat wat jullie willen verbeteren. Wij ontdekken jullie communicatiestijlen en bekijken wat jullie kunnen doen voor meer begrip en resultaat. Een coachsessie duurt 1,5 uur en vindt plaats in de coachkamer bij The Coach Company in Lent.  

Kindercoaching - voor de beste versie van jouw kind

Voor de beste versie van jouw kind

Elk kind heeft alles in zich om van zichzelf een succes te maken. Een succes doordat het kind in balans is, zelfsturend en vol zelfvertrouwen in diverse grote mensen situaties. Een succes omdat het op zichzelf leert te vertrouwen, om leert gaan met emoties en grip heeft op een vol hoofd. 


Kinderen hebben veel prikkels te verwerken en uiten zich op allerlei manieren. Wanneer dit niet in balans is, kan een kind chaos in zijn hoofd krijgen, veel boos zijn, slecht slapen, lichamelijke klachten krijgen, veel ruzie hebben of moeite met leren.

Zit uw kind niet lekker in z’n vel?

Is er veel onrust in jullie gezin?

Heeft uw kind zijn hoofd te vol?

Willen jullie dit verbeteren?

Dan bied ik de helpende hand. In maximaal 3 sessies krijgt je kind inzichten en tools om zicht beter te voelen. Of dit nu gaat om meer zelfvertrouwen, minder verlegen, minder boos, beter slapen en een beter zelfbeeld.

Als kindercoach zet ik verschillende methodes in, afgestemd op de hulpvraag van jullie kind. Zo werk ik met tekenen, met dieren, lichaamswerk, de Matrixxmethode, fluisterkind methode. 

De coaching wordt door de kinderen als heel fijn en zelfs leuk ervaren.

Van groeien naar bloeien. 

Aan het woord....

Kindercoaching 

“Door coaching bij Aukje staat mijn dochter sterker in d’r schoenen en is ze zich bewust van haar eigen kracht.”

"Sam had veel hoofdpijn en was vaak boos. Haar hoofd zat te vol. Na de coaching is Sam veel minder vaak boos en rustiger."

“Onze dochter zat haar zelf erg in de weg. Ze had weinig zelfvertrouwen. Daardoor had ze veel moeite om voor zichzelf op te komen. Ook kon ze zich druk maken over kleine dingen die misschien gingen komen, denk daarbij aan bv onweer. Ze sliep slecht. Door de coaching bij Aukje hebben we een andere dochter gekregen. Als ouder wil je toch maar één ding en dat is dat je kind lekker in zijn/haar vel zit.”

Relatiecoaching

"Wij zijn super blij en opgelucht dat we dit met jou kunnen oppakken."

 

"We zitten met confetti en slingers in de auto op weg naar huis, dankbaar voor de fijne en goede sessie bij jou."

 

"Het sparren in combinatie met het praten en verschaffen van inzichten vinden we fijn!"

 

"Dank je wel, het heeft ons zoveel meer begrip voor elkaar gegeven."

"Ongelofelijk hoeveel communicatie is."

stevig in je schoenen kids.jpg
Geven.jpg