top of page
Wolken in de hemel

De eerste stap zet je zelf

Van dromen naar doen!

Op weg naar de beste versie van YOUR BUSINESS

Geef jezelf en jouw bedrijf vleugels 

 

Al het begin is moeilijk!?!

Is dat waar? Voor ons niet, wij hebben onze start met onze bedrijven The Coach Company & Find Your Sparkle als geweldig ervaren en elk jaar kwam daar een schepje bovenop en voelen wij dagelijks ons succes. Wij geloven in doen, ervaren, groeien en bloeien.

 

Onze gezamenlijke start was in 2015  met onze huiskamersessies voor moeders ‘How to be a sparkle mama?’. De afgelopen jaren hebben we maar liefst 18 super mooie reeksen afgerond rondom de thema’s ME, BE en WE Sparkle. Ontspannen en doeltreffende avonden vol inzichten in onze eigen huiskamers. En voor onze praktijken de juiste manier om in verbinding met de doelgroep te komen en vervolgopdrachten te mogen ontvangen.

 

Wat zijn we trots op ‘onze’ ruim 150 Sparkle mama’s! Na 18 groepen te hebben getraind is ‘ons kindje’ nu volwassen. Onze ‘How to be a Sparkle mama?’ training gaat uit huis! En bieden ons trainingen aan als coachprogramma als JIJ mama's wilt coachen en trainen.
 

De afgelopen jaren hebben we geweldige coachprogramma's en teamsessies mogen maken, in co-creatie met ons opdrachtgevers. Een onderdeel van ons succes en de groei van onze bedrijven is constante sparring samen. Nooit staan we stil, aan kabbelen doen we niet. Wij reflecteren ons suf, staan constant open voor de vragen en de feedback van klanten en onze omgeving. Wij gaan zelf alle shit in ons leven aan, we doorleven, we voorleven, we leven en geven dit graag door. 

Wil jij een vliegende start maken als coach?
Droom je ervan om meer te weten over het coachvak?
Wil je jouw teamleden voorzien van doeltreffende coaching?

 

Met onze coachopleiding 'Flying next level' leer je in

6 maanden de kneepjes van het vak en helpen wij jou met het opzetten van coachsessies en jouw eigen praktijk als dat jouw droom is. Onze opleiding is exclusief, je wordt getraind en begeleid door Katja en mij als exclusieve coaches en alles is op maat van jouw proces en jouw vragen gemaakt. 

Met ons train-de-trainer programma voor 'Sparkle mama's' leren wij jou in 4-6 maanden tijd alles om de huiskamersessies voor mama's zelf te gaan geven, organiseren en draaien. 

Omdat wij iedereen vleugels gunnen. Omdat wij geloven in gouden duo's. Omdat wij weten dat jij en jouw bedrijf kan vliegen tot grote hoogtes. 

Vleugels van je werk .jpg

Dit coachduo vliegt met je mee zodat jij vleugels kan krijgen als coach of trainer of jouw bedrijf gaat vliegen!
 

Wil je weten hoe wij elkaar hebben leren kennen en wanneer wij onze vleugels ineen hebben geslagen?  lees er alles over ABOUT ME

IMG-20190624-WA0016.jpg
About

Gaan als de bliksem...

Train-de-trainer programma van ons ‘How to be a Sparkle mama?’ concept.

Business boost – coaching voor de beste versie van jullie als team of jouw bedrijf. 

Coachopleiding - 'Flying next level' in 6 maanden leer je de kneepjes van het coachvak.

Wil jij een succesvolle training en bewezen concept overnemen huiskamersessies voor mama's geven?

Stil staan of vooruit gaan? Investeer in nieuwe inzichten voor een boost voor jouw team, voor jou persoonlijk en jouw bedrijf!

Wil jij opgeleid worden als coachende hoogvlieger? En opgeleid worden door een bevlogen duo?

'How to be a Sparkle mama?' is ons allereerste programma samen, waarin we onze ervaring als coach/trainer én onze ervaringen in de rol als moeder (naast die van vrouw, vriendin, dochter, collega, partner) samenkwamen. We lieten andere moeders ervaren dat kleine veranderingen een sparkle effect hebben.  We lieten (in)zien waar ons gedrag vandaan komt en hoe je kunt bijsturen. Wij namen ze mee en hielpen dit structureel in te zetten.
Om meer geluk, rust en liefde als mama en vrouw te kunnen ervaren. En een SPARKLE MAMA te kunnen zijn.

De afgelopen 6 jaar hebben we maar liefst 18 super mooie reeksen afgerond. Ontspannen en doeltreffende avonden vol inzichten in onze eigen huiskamers. Wat zijn we trots op ‘onze’ ruim 150 Sparkle mama’s! Na 18 groepen te hebben getraind is ‘ons kindje’ nu volwassen. Onze ‘How to be a Sparkle mama?’ training gaat uit huis! Maar no worries, we blijven absoluut nog wel sparkles verspreiden op de werkvloer met onze @work versie van deze training voor werkende ouders: Sparkle mama & great daddy @work!

En omdat je als moeder je kind nooit helemaal zal loslaten én we álle mama’s in Nederland sparkles gunnen, hebben wij een train-de-trainer programma van onze Sparkle mama @home versie gecreëerd, waarin we JOU als sparkle trainer in de dop helemaal meenemen in onze bewezen formule. In 4-6 maanden leren we je de do’s & dont’s op basis van de vliegmeters die wij de afgelopen 6 jaar hebben gemaakt. We geven je ons eigen draaiboek van de avonden, waar jij helemaal JOUW eigen draai aan gaat geven. Tijdens het traject ga je jouw eerste eigen training voor mama’s organiseren én geven, wat met ons aan je zij nét even iets minder spannend is en zelfs een feestje wordt! Zodat je echt gaat starten, gaat doen, gaat ervaren en zo verder kan groeien en bloeien.

Ben jij een coach of trainer en ready voor dat laatste duwtje in de rug en klaar om te gaan doen? Mail me vrijblijvend voor informatie. 

De waan van de dag, de orders die binnen stromen, het personeel dat moet vlammen, in het leven met een eigen bedrijf is er vaak weinig tijd om even stil te staan. Met onze business boost gaan wij, Katja en ik, met jou stil staan. En inzichten opdoen waar je nu staat en vooral waar je heen wilt. Doe je nog steeds datgene waar JIJ blij van wordt? Is JOUW missie nog kraakhelder of is deze inmiddels vervaagd? Wil je groeien? Ben je nog aan het bloeien? En als je een compagnon hebt, helpt de business boost elkaar goed te begrijpen, te blijven werken vanuit het 1+1=3 principe en helpen wij om van jullie een GOUDEN duo te maken. 

Gun jezelf even stil staan om vooruit te komen. Gun jezelf en jouw bedrijf een boost. Gun jezelf de allerleukste en succesvolste samenwerking. 

Kun jij wel een boost gebruiken? Ben je leergierig en sta je open voor nieuwe inzichten? Ready for a boost? Laat het me weten. 

Ben jij geïnteresseerd in coachen?
Wil jij een coachende collega worden? Of wil jij jouw eigen coachpraktijk starten? Heb jij al wat vliegmeters gemaakt op persoonlijk vlak?
Wil jij een exclusieve en praktische opleiding op jouw maat, in jouw tempo en exclusieve aandacht en begeleiding met ons als coachduo?

 

Dan is de Flying Next Level coachopleiding perfect voor jou!
Wij begeleiden jou een half jaar waarin je echt gaat doen en ervaren. Wij geven een schat aan coachtools Omdat wij geloven in doen. In leren door ervaren.
In vlieguren maken. In zelf aan het stuur zitten. In loopings durven maken.
In oefen met coachklanten. In mogen bijsturen. In meevliegen. In delen.
In voorleven. In naast elkaar. In samen. In meevieren.

 

Inmiddels zijn de eerste coaches al afgevlogen. En met succes!

Are you ready to fly to the next level? Wil jij jouw coachskills ontwikkelen en inzetten?

Let us know! We kijken graag met je mee voor een voorstel op maat, dat je kunt voorleggen aan jouw leidinggevende. Wij geloven namelijk dat deze coachopleiding win-win is voor jou én de werkgever. Een bevlogen professional laat zichzelf én het team vliegen!

Aan het woord....

Ingrid is haar inspiratiesessies gaan geven tijdens het train-de-trainer programma:


'Voor de mama inspiratiesessies nam ik de succesvolle bestaande training over van Katja & Aukje. Zij coachten mij om er helemaal mijn eigen draai aan te geven. Ik ben tijdens het traject gestart en echt gaan doen. Inmiddels mijn eerste groepen gehad. En Aukje & Katja hebben mij echt aangezet voor allemaal plannen in de toekomst. Hier maar mijn hart een sprongetje van!'

Wil jij andere mama’s vanuit jouw eigen huiskamer trainen? Wil jij dit leren van ons, het allerleukste coachduo van NL? En wil je meer weten over dit train-de-trainer programma? Let me know!

Charlotte heeft onze coachopleiding 'Flying Next Level' gevolgd en hiermee een vliegende start in de rol als coach in da pocket. 

'Samen met jullie vond ik mijn eigen pad weer in dit leven. Durf ik nu mijn vleugels, die ik met jullie hulp zo goed getraind heb, uit te slaan. Klaar om te gaan vliegen. Next Level. Met als missie om ook anderen hun eigen pad in het leven te vinden. De coachopleiding heeft me echt de wind in mijn rug gegeven.'

Charlotte heeft inmiddels, naast haar job bij een grote gemeente,  ook haar eigen coachpraktijk gestart. 

Wil jij ook de meest praktische en leukste coachopleiding volgen bij dit enthousiaste coachduo? Waardoor je echt vliegmeters gaat maken en wij al onze ervaring met jou delen. Let me know! 

bottom of page