top of page
Creatief ontwerp

ABOUT

ME

About me

Ik ben Aukje en ik houd wel van een beetje actie in de taxi. Misschien is daarom mijn leven ook alles behalve saai en rustig. Met manlief Merlijn bestier ik het drukke en altijd levendige gezin met Max, Oliver, Sophie & Moos. In ons gezellige huis in Lent (Nijmegen) vinden we altijd iets om te klussen, te schilderen of te maken.


Geen dag is bij ons hetzelfde met mijn drukke bedrijf, de daarbij horende coachsessies en de leuke trainingen door het land, drie naar schoolgaande kids en hun sporten, een peuter met de daarbij horende nachtbraken, een man met een drukke baan. Elkaar af en toe even goed in de ogen willen kijken. Tijd en aandacht geven aan elk kind apart. Ze willen begeleiden en voorbereiden op de grote mensenwereld.

Zelf blijven ontwikkelen. En ondanks dat ik drukker ben dan ooit, ervaar ik meer focus, meer plezier en meer geluk.

aukje the coach cirkel.jpg

Mijn weg hiernaar toe
Toen ik in mijn baan als communicatiemanager veel onbegrip en irritatie voelde ten opzichte van een manager, dacht ik dit moet toch anders kunnen. Ik ben toen NLP (Neurolinguïstisch programmeren, een methode die inzoomt op verbetering van jouw communicatie) gaan volgen om te kijken wat ik zelf kon doen. Door NLP heb ik het effect van mijn communicatie op de ander ervaren en geleerd wat de invloed is van communicatie op al onze successen, op onze relaties en op ons ‘zijn’.
Ik leerde toen meer over het gedrag van de mens en dat smaakte naar meer. Zo heb ik na mijn NLP opleiding, een coachopleiding en kindercoachopleiding gevolgd, diverse scholingen in methodieken als Matrixx Methode, The Work van Byron Katie. En slurp ik elk boek over de menselijke psyche en gedrag op. Ik hoor elk detail bij mijn coachklanten en registreer bij al onze trainingen alles over de mens, met gevolg dat ik nu jarenlange input over de mens, waar we tegenaan lopen, wat we moeilijk vinden, wat hardnekkige patronen zijn, meeneem.

Als je mij tien jaar geleden had gezegd dat ik ooit een eigen bedrijf zou hebben, dan zou ik dat niet geloofd hebben. Het was nooit mijn doel, en toch is het zo gelopen. Door mijn coachopleidingen en door het vele coachen wat ik daarvoor moest doen, werd het verschil tussen wat mij energie kostte en wat mij energie opleverde te groot. Toen mijn lichaam aangaf dat ik in een setting werkte die niet gezond voor mij was omdat het te weinig bij mij paste, het mij teveel energie koste, heb ik besloten de stoute schoenen aan te trekken en volledig voor The Coach Company te gaan.
Geen dag spijt van gehad. Geen dag geen werk gehad. Geen maand geen inkomen. Geen jaar teruggekeken met ‘had ik maar’.

Energie, geluk, vrijheid en regie over mijn eigen balans tussen gezin & bedrijf heb ik ermee gekregen.

Als coach & trainer
Mensen ervaren mij als energieke, doortastende en praktische coach en trainer. Ik wil dat je daadwerkelijk aan de slag kan met jouw/ jullie dromen & doelen. Ik wil dat zelfontwikkeling en groei ook leuk is, dat je plezier beleeft onderweg, ondanks de groeipijn hier en daar. Ik wil dat coaching toegankelijk wordt, omdat iedereen af en toe iemand kan gebruiken die je helpt de boel helder te krijgen, die met jou jouw angsten aankijkt, die zorgt dat dromen helder worden en doelen geformuleerd, die je laat doen zodat je zelfvertrouwen kan groeien, die je steunt als je dreigt om te vallen. Ik wil dat mensen liever kijken naar zichzelf en de ander. Met meer begrip, betere communicatie, betere zelfzorg.

 

Tijdens de trainingen die ik geef met mijn Sparkle partner Katja van Find Your Sparkle merk je als deelnemer het effect van goed teamwork, van twee mensen die elkaar aanvullen. Wij pretenderen niet alles te weten, we geven geen adviezen. Wij delen ‘slechts’ onze ervaringen, onze tools die ons zo goed helpen nog elke dag. We verschaffen inzichten over jou of het team zodat er meer begrip kan ontstaan. Zodat je jezelf beter leert kennen. Zodat er een betere samenwerking ontstaat. Zodat je jouw kwaliteiten kan inzetten en dus de beste versie van jou kan zijn zowel thuis als op het werk.

Zo genoeg about me, hoe staat het met jou? Denk je na het lezen van deze webwoorden ik wil ook wel de beste versie van mij ontdekken? Of ik wil zo’n praktische en waardevolle training voor ons team? Ik wil zorgen dat mijn medewerkers gezond en gelukkig zijn? Ik wil mijn kind helpen voor het bouwen aan meer zelfvertrouwen? Of kan je relatie wel een boost gebruiken en de communicatie verbetert worden?  Wacht dan niet langer en mail, app of bel mij vrijblijvend voor meer informatie over de coaching en trainingen van The Coach Company. En laten we die ladder op klimmen naar mooie hoogtes!

gezellige chaos.jpg

Wat zeggen anderen about me?

 • Enthousiast en energiek.

 • Lekker concreet en praktisch.

 • Een topper in je vak.

 • Je weet als geen ander de angel eruit te halen.

 • Je geeft zaken in hap klare brokjes terug.

 • Een liefdevolle en fijne manier van begeleiden.

 • Duidelijk en zacht tegelijk.

 • Helemaal niet zweverig, juist erg met beide voeten op de grond, je weet waar je het over hebt. 

 • Een beetje vreemd, maar wel lekker ...(zegt mijn man)

 • Jullie zijn een top team, helemaal in balans.

 • You rock!

 • Ik leer steeds zoveel van jou.

 • Inspirerend en kundig.

 • Respect voor jullie lef, visie, kundigheid, organisatie, passie en talent.

 • Zo dat lijkt me genoeg, wil niet naast mijn schoenen gaan lopen.....

Even wat gegevens op een rij:

 • Sinds 2014 werkzaam als coach & trainer.

 • Moeder van vier kinderen, dus tja projectmanagement, organisatietalent, entertainment, besluitvaardigheid, flexibel, plannen allemaal in 'the pocket'. 

 • Ruim 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven in communicatiefuncties.

 • Inmiddels al 1500 'unieke streepjescode' profielen uitgereikt aan deelnemers van onze communicatietraining 'Wat is jouw unieke streepjescode?'.

 • Nederland meer dan 150 sparkle mama's rijker gemaakt door onze training 'How to be a Sparkle mama?'.

 • Ons exclusieve coachtraject 'Flying Business Class' vliegt als warme broodjes over de toonbank. 

 • Onze training 'Van druk naar GELUK' bij tientallen scholen en diverse teams gegeven.

 • Referenties door het hele land. Met trouwe klanten bij gemeentes, ziekenhuizen en scholen.

bottom of page