top of page

Let's make it work!

Hoe beter jij jezelf kent, welke kwaliteiten je bezit,
wat jouw communicatiedier is, hoe je in een workflow komt, wat je nodig hebt om op te laden, hoe meer succesvol en fijn werk je kan verzetten.

Wil jij vlammen in je loopbaan? Wil je succesvol communiceren? Wil je een stap maken? Wil je meer energie en resultaat behalen? Wil je een succesvol team? Wil je doen wat voor jouw werkt?

Wil je een waardevolle, leuke en praktische teamtraining?

Wil je zorgen dat er meer begrip is binnen het team?

Mag de werkdrukbeleving anders?
 

De coaching & trainingen van The Coach Company in samenwerking met Find Your Sparkle halen de beste versie van

jou en je team naar boven! 


Wij, Katja en ik, verzorgen te gekke, praktische, waardevolle en leuke trainingen. Zo hebben wij voor bedrijven en organisaties door heel Nederland, groot en klein, onze communicatietraining "Wat is jouw unieke streepjescode?" verzorgd, is onze training 'Van druk naar geluk' een groots succes in het onderwijs en zijn de medewerkers van de gemeente Nijmegen dankbaar dat hun werkgever hen de mogelijkheid biedt balans tussen werk & privé te realiseren met behulp van onze training "Sparkle mama & Great daddy@work".
 

Een greep uit onze klanten waar we met veel energie de leukste teamsessies en coachprogramma's voor hebben gemaakt:

IMG-20190624-WA0019.jpg
Benieuwd hoe wij een team zijn geworden en waarom wij zo goed samenwerken? Lees ons verhaal verder op deze pagina....

Tijdens de persoonlijke business coaching kijken we naar datgene dat jij anders wilt in je werk, of in de balans werk & privé, en wat daarvoor nodig is. De coaching richt zich erop dat jij het beste uit jezelf weet te halen zodat werk leuk is, je doet waar je energie van krijgt en moeiteloos resultaat boekt. Zodat je kan gaan vliegen in je loopbaan. 

In onze trainingen & coachtrajecten voor jouw loopbaan zetten wij onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven in gecombineerd met al onze behaalde successen als het gaat om formuleren en realiseren van dromen & doelen. Het is altijd maatwerk, het is altijd persoonlijk, het is altijd waardevol en zelfs altijd te gek om te werken aan jouw beste versie! Let's make it work!

About
Wolken in de hemel

De eerste stap zet je zelf

Van dromen naar doen!

Op weg naar de beste versie van JOU @work

voor de beste versie van jou @ work...

Persoonlijke coaching

Powerboost - werken aan de beste versie van jou

Persoonlijke coachsessie om jouw dromen en doelen te formuleren.

Om dat volle hoofd aan te pakken. Om een ander effect te krijgen in je communicatie. Om beter te leren ontspannen. Om te schitteren in je werk. Om te bouwen aan je zelfvertrouwen.

 

Een coachsessie vindt plaats in de fijne coachkamer in Lent (Nijmegen) bij The Coach Company. Onder genot van een lekkere cappuccino of kopje thee gaan we aan de slag.

Een coachtraject bestaat vaak uit 3 coachsessies met twee weken ertussen. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur. En dan ga je er lekker mee aan de slag! Om te gaan doen, te ontdekken, te voelen, af te tikken, om stappen te maken, geluk te voelen en dromen te realiseren. Denk je nou dat klinkt me toch erg aangenaam in de oren? Neem vrijblijvend contact op met mij en dan maken we kennis en brengen we jouw coachvraag in kaart! Dus go go go.....

Coachtraject
'Flying Business Class'

Hoogvliegen op je werk & thuis

Wil jij hoog vliegen zowel in je werk als thuis? Dit traject is voor professionals die hun vleugels willen uitslaan en willen hoog vliegen. Die willen gáán in hun loopbaan. Die nu echt voor zichzelf willen starten. Of die echt stappen willen maken in hun job. Die een andere functie moeten en willen ontdekken waar ze nu echt blij van worden en goed in zijn!

 

Een coachtraject én coachopleiding ineen, waarin we opleiden tot bevlogen coachende professionals. Een programma dat we, Katja en ik, op maat maken, afgestemd op jouw leerdoelen geformuleerd door jou en jouw leidinggevende. Waarin je gaat ontdekken wat jij nodig hebt voor deze groei. Om je kwaliteiten optimaal te benutten en te verrijken met coachskills -en tools.

 

Wij geloven namelijk dat hoe beter jij jezelf kent - weet wat je allemaal in huis hebt, weet wat jouw ideale vliegomstandigheden zijn, begrijpt waar je gedrag vandaan komt, weet hoe je kunt bijsturen - hoe meer geluk, plezier, balans en succes je gaat ervaren. Zowel zakelijk als privé. Wij geloven namelijk óók dat werk en privé niet los van elkaar gezien kunnen worden. Sterker nog, ze versterken elkaar.

 

Wil je ook hoog vliegen? Wil je ook mooie inzichten over jezelf? Wil je balans en succes in je werk & privé? Neem dan gerust contact met mij op voor onze FLYer.

Communicatietraining 'Wat is jouw unieke streepjescode?'

Betere samenwerking, succesvol team, fijnere communicatie 

Hoe zorg je ervoor dat er naar je geluisterd wordt? Hoe komt het dat je irritatie hebt bij een bepaalde collega? Hoe komt het dat je ene kind je beter lijkt te horen dan het andere? Hoe komt het dat sommige dagen je veel energie kosten? Hoe breng je over wat je wilt? Hoe komt het dat sommige gesprekken zo moeizaam verlopen?

Het heeft allemaal met communicatie te maken. Tijdens onze leuke en praktische training ‘Wat is jouw unieke streepjescode?’ duiken we in de wereld van communicatie. In een dagdeel gaan we ontdekken hoe uniek communicatie is. Je krijgt inzicht in welke communicatiestijlen er zijn. Je komt erachter welke communicatiestijl jij zelf hebt, jouw unieke streepjescode! En je leert hoe je de communicatiestijl kan ontdekken bij je partner, collega, klant, vriend, vriendin of kind. 

 

Voor meer effect en plezier in je communicatie. Voor de beste versie van jou en jouw team!

Deze ‘Unieke streepjescode’ training voor teams is perfect als teambuilding of als onderdeel van een heidag of teamuitje. We hebben deze training al bij veel bedrijven gegeven en allemaal zijn ze zeer enthousiast over het praktische karakter, de leuke manier van teambuilding en de waardevolle bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Wat is mijn 'unieke streepjescode?'

'Ik gun iedereen zo'n prachtig leerzaam en actief

coachtraject met de leukste coaches van Nederland!'

"Ik ken Aukje en Katja van de 'How to be a Sparkle mama?' training en ik voelde direct een enorme klik. Aukje en Katja dagen me uit en hebben mij geleerd hoe ik meer uit mezelf kan halen. Ik begon het traject omdat ik meer richting wilde geven aan mijn toekomst. Tijdens de (altijd super leuke!) coachsessies kwam ik erachter dat ik de richting stiekem al wist, maar het niet uit durfde te spreken en er niet voor durfde te gaan. Door het traject werk ik met meer vertrouwen aan het realiseren van mijn dromen en ben ik in actie gekomen! Ik gun iedereen zo'n prachtig leerzaam en actief coachtraject met de leukste coaches van Nederland!" Deelnemer coachtraheject 'Flying Business Class'

Contact

WE works for ME....

gemeente nijmegen.jpg
De-K-en-A-300x270.jpg

Er was eens...
Katja en ik hebben elkaar ontmoet tijdens mijn loopbaan in het b
edrijfsleven.

De vonk sloeg toen al snel over door onze gezamenlijke interesse op het gebied van coaching, trainingen, psychologie, communicatie, relaties, dus de mens. 

Vanaf het eerste moment dat wij samen voor een groep stonden, besloten wij dat wij alle trainingen zowel thuis als in het hele land SAMEN zouden doen.

Na al die jaren hebben wij nog nooit een zakelijk of persoonlijk conflict gehad, nog nooit ruzie over onze balans in uren, energie, materiaal of geld, nog nooit heeft de een iets gedaan waar de ander niet achter stond, nog nooit werkt het niet. Voor ons is 1+1= 3.

Wat maakt ons zo’n goed team?
Naast het feit dat we gedeelde waarden hebben, een zelfde stip op de horizon, beide ontzettend ondernemend zijn, creatief op onze eigen manier en wij niet vies zijn van hard werken, de balans tussen onze gezinnen en onze bedrijven belangrijk vinden, vullen wij elkaar aan.


Daar waar ik chaos, beweging en hoge energie creëer, zorgt Katja voor het overzicht, de rust en de juiste momenten van stilte. Daar waar ik de grote grove lijnen zie, kleurt Katja zeer fijn en met de juiste kleur onze lijnen in. Daar waar mijn creativiteit zit in woorden en opbouw van trainingen, giet Katja dit in het allermooiste Sparkle lay out jasje, kiest zij de meest treffende liedjes en maakt zij het rond.

En ga zo maar door. Wij zeggen altijd maar zo: als je het maar weet.

Als je maar weet wat je in huis hebt, hoe jullie team eruit ziet, welke capaciteiten een ieder bezit, wat de ander leuk vindt en energie van krijgt. Als je maar kennis hebt over jezelf en het team, dan kan de beste versie van jullie ontstaan. En dat werkt!

A en K Boshutje.jpg
Team Aukje Katja.jpg
bottom of page