Make up your mission mind

//Make up your mission mind

Make up your mission mind

Hoe begin je met je bedrijf? Hoe weet je welke richting past bij jou? Hoe vindt je ander werk? Wat is jouw ideale doelgroep of collega?
Hoe kom je in het DOEN? Hoe leef je JOUW leven?
Het antwoord op al deze vragen is in 1 woord te vatten: MISSIE!
Doordat wij, Katja en ik, werken vanuit onze missie.
Het weten van een missie geeft focus, geeft richting voor jouw stappen. De beste versie van jou en jouw bedrijf, idee of concept begint bij JOU.
Als je hoofd overstroomt van ideeën, als je jouw lijf voelt kriebelen, maar niet weet waar je moet beginnen dan is het tijd voor het opmaken van jouw missie – mind! Als je droomt van je eigen bedrijf, maar nog niet durft of weet hoe je het aan met pakken, dan is het tijd voor jouw missie.

Omdat wij weten dat succes begint met een heldere missie, organiseren wij Missie-Middagen voor een klein groepje ondernemers-to-be die hun bedrijf of idee écht willen neerzetten vanuit hun eigen strepen. Samen gaan we één middag aan de slag en ga jij naar huis met jouw missie en kernwaarden voor jouw concept! En we hebben hiervoor twee te gekke locatie gevonden: een klein boshuisje in de Oisterwijkse bossen en bij het Gemaal Oude Rijn Pannerden! Twee mooie locaties voor mooie inzichten en acties.

Wil je jouw missie vangen in woorden, zodat je kan gaan bloeien met jouw bedrijf of idee?
Een missie geeft richting, bestaansrecht en focus. Als je jouw missie helder hebt, kun je keuzes maken, jezelf profileren, teksten voor je site bedenken, dan kun je op dat podium klimmen, dan kun je gaan groeien.

Ook als je nog niet precies weet wat je wilt gaan doen, maar wel voelt dat je iets voor jezelf zou willen beginnen: It start’s with ME. Deze middag geeft je inzicht in wat JIJ belangrijk vindt, wat bepalend is voor JOUW geluk, JOUW SPARKLE, JOUW missie.

Inmiddels hebben we al 6 succesvolle Missie-Mind dagen gehad. Met mooie stappen voor een ieder. Er zijn nog geen nieuwe Missie- Mind ochtenden gepland. Zit jij nou te broeden op een idee? Wil je graag voor jezelf beginnen maar weet je niet hoe? Of ben je jouw SPARKLE @work helemaal kwijt? Mail of app dan gerust even voor informatie.

It starts with ME!

2019-06-24T11:26:54+00:00