Je vrij voelen

//Je vrij voelen

Je vrij voelen

Wat is dat je vrij voelen?
Ik rij naar huis terwijl ik afscheid heb genomen van mijn communicatiemanagementfunctie. Deze route heb ik de afgelopen vijf jaar toch meerdere keren per week gereden. En toch is de route deze keer anders.
De wetenschap dat ik er over enkele dagen niet meer heen hoef. Dat ik niet meer op hoef te boksen tegen ego’s die mij een kop te groot waren. Dat ik niet meer naar een kantoor hoef waar ik me niet zeker voelde. Dat ik geen werk meer hoef te doen waar ik mijn passie, creativiteit en liefde niet in kwijt kan. Op het moment dat ik dit erkende, dit gevoel toeliet, kwam er ruimte vrij voor keuzes. Mijn nieuwe leven gaat beginnen. Ik kan me volledig focussen op MIJN Coach Company. Ik voel me vrij. Vrij van hiërarchie. Vrij van beperkingen. Vrij van een omgeving dat niet goed voor mij is. Vrij in keuzes in MIJN leven. Vrij om volledig de regie te pakken. Vrij van zekerheid. Ik ben VRIJ. Jeetje wat een spannend en geweldig gevoel.

Vroeger snapte ik nooit als mensen zeiden dat ze een keuze maakte vanuit hun hart. Alle keuzes die ik maakte moesten eerst langs de jury oftewel mijn hoofd. De coaching, de opleidingen, de uitdagingen van de afgelopen jaren hebben mij geholpen in de ont-wikkeling van mezelf. En het leren vertrouwen op mijn gevoel. En nu rijd ik naar huis met de constatering dat ik toch een behoorlijke weg heb afgelegd. Ik ga nu kiezen voor een andere route, een andere bestemming. Zonder tomtom, maar met mijn hart als kompas. Klaar voor het avontuur. Klaar voor mijn nieuwe leven. Klaar om anderen te helpen in VRIJheid te leven. Klaar om een ander een stukje verder op weg in zijn/haar ont-wikkeling te helpen. Klaar om relativering, humor en praktische tips over te brengen voor de beste versie van jezelf. Klaar om mijn missie om coaching toegankelijk te maken te realiseren. I’m ready!
Wil je meer weten over The Coach Company? Over wanneer coaching kan helpen? Over de supertoffe sessies die georganiseerd worden? De kleine & grote successen? Herkenbare blogs? Neem contact op. Of check The Coach Company op Facebook / Instagram / Website.

Soms neem je afscheid van anderen om geen afscheid van jezelf te hoeven nemen!

2018-11-12T12:27:18+00:00