FAQ

FAQ2018-11-12T12:27:14+00:00
Waar vindt de coaching plaats?2015-11-24T19:43:45+00:00

De coaching vindt plaats aan de keukentafel.
Voor persoonlijke coaching  is de keukentafel van The Coach Company een rustige setting met de juiste materialen. De huiskamersessies vinden plaats, het zal je niet verbazen, in de huiskamer.

Hoe lang duurt een coachsessie?2015-11-24T19:44:37+00:00

Een coachsessie duurt gemiddeld 60 minuten. Vooral bij kinderen is dit een maximale tijd, aangezien zij dan moe zijn van de coaching.

Hoe lang duurt een coachtraject?2015-11-24T19:51:16+00:00

Dit is afhankelijk van de coachvraag. Sommige doelen zijn na 3 sessies al behaald, daar waar andere doelen een langer traject vergen. Bij het helder krijgen van de coachvraag, wordt het coachtraject ook helder.

Drie sessies zijn aan te raden. Tijdens de eerste sessie wordt inzichtelijk wat er speelt en wat er anders moet. De eerste beweging wordt in gang gezet. Na de tweede sessie ervaar je vaak een dip, het even niet meer weten, deze beweging is nodig om daadwerkelijke verandering te realiseren. Je gaat afscheid nemen van gedrag dat je soms jaren in stand hebt gehouden. Je gaat gedrag veranderen omdat je diepgewortelde overtuigingen aanpakt. Je gaat ontwikkelen en dit gaat altijd gepaard met emotie, want je ‘systeem’, je ontwikkelde mechanisme ga je aanpassen. Je gaat het anders doen, want als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg. Na de derde sessie kun jij vaak zien wat er is veranderd, wat je hebt geleerd, wat je nu anders gaat doen. Na de derde sessie beleef je het succes.

Kan ik coaching vergoed krijgen?2015-11-24T19:55:35+00:00

De meeste zorgverzekeraars vergoeden coaching niet meer. En dat is goed nieuws, want je bent niet ziek. Je kind ook niet. Je hebt begeleiding nodig bij de ontwikkeling van je kind, bij onrust in het gezin, bij het maken van jouw keuzes.
Wij zijn zelf verantwoordelijk voor ons geluk, voor het opvoeden en faciliteren van onze kids. Het is een investering in jezelf, in je kind, in je gezin.

Wat kost coaching?2015-12-31T11:22:58+00:00

Zeg je JA tegen hulp voor je kind, zeg je JA tegen persoonlijke ontwikkeling, zeg je JA tegen inzichten voor de beste versie van jouw gezin, zeg je JA tegen meer geluk, rust en inzicht dan is je investering als volgt:

Een coachtraject is het beste met 3 sessies. Tijdens de eerste sessie wordt inzichtelijk wat er speelt en wat er anders moet. De eerste beweging wordt in gang gezet. Je gaat aan de slag met de eerste oefeningen. Na de tweede sessie ervaar je vaak een dip, het even niet meer weten, deze beweging is nodig om daadwerkelijke verandering te realiseren. Je gaat afscheid nemen van gedrag dat je soms jaren in stand hebt gehouden. Je gaat gedrag veranderen omdat je diepgewortelde overtuigingen aanpakt. Je gaat ontwikkelen en dit gaat altijd gepaard met emotie, want je ‘systeem’, je ontwikkelde mechanisme ga je aanpassen. Je gaat het anders doen, want als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg. Na de derde sessie kun jij vaak zien wat er is veranderd, wat je hebt geleerd, wat je nu anders gaat doen. Na de derde sessie beleef je het succes. Dit succes is uiteraard afhankelijk van de coachvraag. Voor een kind kan dat zijn minder boos, beter slapen, meer zelfvertrouwen. Voor jou kan dit betekenen meer focus, meer rust, meer energie, meer doen, meer vertrouwen.

Per sessie:  €90,- excl.btw.
Coachplan met 3 coachsessies,  1 telefonisch consult, indien wenselijk ondersteuning per mail/app, extra coachsessie na 2 maanden: €349,- excl.btw.

Maak je afspraak voor je coaching.