En dan is dat moment daar..

//En dan is dat moment daar..

En dan is dat moment daar..

Het moment dat je beseft dat dit het is. Het moment dat het tot je door dringt dat je een keuze hebt voor je eigen geluk & gezondheid. Het moment dat je terug kan kijken op een moeilijke en dynamische weg waar je nu de finish hebt bereikt. Je gaat kiezen!

Ik heb mijn vaste baan opgezegd!
En dat voelt verdomd goed. Eindelijk durf ik te kiezen voor mezelf. Voor mijn passie. Voor The Coach Company. Voor mijn eigen geluk. Voor vertrouwen en leven in overvloed.

Na jaren in conflict te zijn met wat goed voelt, wat mijn hoofd zegt, mijn omgeving vindt, de signalen van mijn lichaam zijn en de druk van veiligheid, kies ik nu.

Ik kies om niet in belemmeringen te denken, in angsten, in financiële onzekerheden, in sociaal wenselijk gedrag. En nee ik heb geen man die verdiend voor twee, en ja ik heb de verantwoordelijkheid over een gezin van 5, en ja we hebben een koopwoning, en ja ik vind het doodeng, en ja ik heb volop vertrouwen dat dit allemaal kan met mijn eigen bedrijf, zonder vast contract.

Vol vertrouwen ga ik verder met mijn missie om coaching toegankelijk te maken, om anderen meer geluk te laten ervaren, om de beste versie van jezelf, je gezin, je relatie te vinden.

En alle lieve mensen op me heen: manlief & kids, familie, vrienden, coaches en alle fantastische klanten hebben mij helpen inzien dat er zoveel vraag is naar The Coach Company dat ik vol vertrouwen deze stap zet. Met speciale dank aan Sebastian, Marleen, Jaap, Merlijn, Katja en Laura voor hun inspiratie, motivatie, advies, kritische vragen, liefde en vertrouwen. Thanks guys!

Leef je om te winnen of leef je om niet te verliezen?
Ik leef om te winnen. Ik leef om te winnen in geluk, liefde, kennis, gezondheid door het maximale uit mezelf te halen. De beste versie van mezelf te ontdekken en daar is een hele wedstrijd en behoorlijk uithoudingsvermogen voor nodig. En die zal na deze keus doorgaan. Maar ik ben er klaar voor, fitter dan ooit en volop getraind.
Proost op regie over je eigen geluk!
Proost op jezelf.
Proost op daar waar je invloed op hebt.
Proost op The Coach Company waarmee ik zoveel mooie dingen ga realiseren.
Proosten jullie mee?

 

 

2015-12-15T20:50:01+00:00