Eerst doen dan geloven!

/, For You/Eerst doen dan geloven!

Eerst doen dan geloven!

We willen wat anders. We verlangen naar een baan vanuit passie. We willen die reis stiekem wel maken. We dromen over een eigen bedrijf. We dromen over genieten van het leven. We willen gelukkig zijn. We willen leven.

En uiteindelijk doen we heel veel niet. Vaak zijn we bang voor het onbekende. Vaak geloven we dat het niet kan. Vaak bemoeit ons hoofd zich ermee met gedachtes als ‘Dat kan toch niet!’, ‘Daar heb ik geen geld voor’ ‘Dat is teveel risico’ of ‘het komt wel’.

De enige manier om buiten je comfortzone het leven te ervaren. De enige manier om de dingen te doen waar je van droomt. De enige manier om in beweging te komen, groot of klein is DOEN.

Ondanks beperkende geluiden uit mijn omgeving, onzekerheid bij mezelf of de situatie heb ik de afgelopen jaren veel GEDAAN. Zo heb ik diverse opleidingen gevolgd terwijl ik zwanger was van Oliver en later van Sophie. Ik heb mijn eigen bedrijf opgezet met drie kleine kids en een managementbaan erbij. Ik heb mijn vaste baan opgezegd en volledig voor mijn passie The Coach Company gegaan. En zo heb ik vorige week voor het eerst gevlogen en gereisd met mijn drie hummels. Wat een ervaring. Wat een gevoel. Dat is leven. Door het doen kan ik me trots voelen. Door het doen kan ik geluk ervaren. Door het doen kan ik op mijn bek gaan. Door het doen vloeien er traan. Door het doen leef ik.

Want voor mij geld: eerst doen dan geloven. Het kan totdat het tegendeel is bewezen.

Onze omgeving houdt ons tegen te doen. Onze angsten houden ons tegen te doen. Onze gedachtes houden ons tegen te doen. Jijzelf houdt jezelf tegen te doen.

Kleine stappen groots effect. Met coaching kijken we naar jouw dromen en welke stappen daarvoor gezet kunnen worden. Met coaching kun je op een veilige manier gaan DOEN. Dus stel niet langer uit en bericht mij voor een vrijblijvende intake. Just do it. Ik maak het je makkelijk door de contactpagina toe te voegen….een klik:

P.S. … eerst doen dan geloven geldt voor jong en oud. Kids kunnen alleen hun zelfvertrouwen opbouwen door te doen. Heeft jouw kind faalangst of is het onzeker in het doen? Is het een denker en heeft je kind daar soms last van? Als kindercoach begeleid ik deze lieverds op een praktische en liefdevolle manier zodat ze leren geloven in zichzelf. Want jong geleerd….

2016-07-25T13:53:50+00:00