Weet jij wat jij nodig hebt in tijden van weinig energie?

//Weet jij wat jij nodig hebt in tijden van weinig energie?

Weet jij wat jij nodig hebt in tijden van weinig energie?

Ik sta op met het gevoel dat ik niet geslapen heb. Naast het feit dat mijn kinderen af en toe wakker waren, was vooral mijn denken ook erg wakker. En van dat denken word ik toch altijd best moe. Het is mijn vriend en vijand tegelijk J… Ik voel me verdrietig (dat heb ik altijd als ik moe ben en over mijn grenzen ga), ik voel me energieloos en zie even geen lichtpuntje in de dag ondanks dat de zon schijnt als ik met de kinderen naar school fiets. Op zulke momenten ben ik zo blij dat ik weet wat ik nodig heb! Dat ik mezelf inmiddels aardig ken en weet hoe ik mezelf weer in energie krijg. Dat ik weet wat ik kan doen om weer in mijn goede vibe te komen. Het is zo fijn om jezelf door de jaren heen steeds beter te begrijpen en je de gebruiksaanwijzing duidelijker krijgt.

In mijn geval betekent het:

  • Koffie check: een echte mega lekkere cappuccino met liefde gemaakt voor mezelf
  • Muziek aan check: : dan komt er letterlijk beweging in mijn systeem
  • Mensen check: delen van mijn emoties: ik stuur mijn lief een bericht over mijn gemoedstoestand en met het laten zijn, uitspreken en delen, zakt de grootste somberheid al.
  • Nog meer mensen, check: ik krijg zoveel goede energie van mijn Sparkle collega Katja, dus ik bel haar. Gewoon zonder reden, maar voor de energie. Voor het delen van elkaars proces en inzichten.

En plots stroomt het weer, kom ik in het doen, worden grote dingen klein en zie ik de zon ondanks dat de regen is begonnen!

Hoe goed ken jij jezelf?

Is jouw gebruiksaanwijzing van jezelf in tijden van crisis, vermoeidheid, verdriet duidelijk?

Weet jij wat je nodig hebt?

Coaching is een fijne manier om jezelf beter te leren kennen. Wil jij dat nou ook (is best handig kan ik uit ervaring vertellen) neem dan vrijblijvend contact op met mij om te checken of coaching iets voor jou is.

 

2018-05-16T11:01:16+00:00